Miskolci Állatkert és Kultúrpark

Miskolc Zoo a facebookon Miskolc Zoo a twitteren Miskolc Zoo az instagramon Miskolc Zoo a youtube-on
Közelebb a természethez, közelebb az állatokhoz.
Nyitva az év minden napján.
Különleges programok gyermek és óvodás csoportoknak.
Látványetetések, állatsimogató, örökbefogadás.
Botanikai tanösvény
  • Mit is tudunk a vízről? Valóban a természet egyik "legnagyobb kincse"? Válaszolj 5 egyszerű kérdésre ebben a témában 2018. március 22. 11 órától - 2018. március 23. 11 óráig!

  • 2018. március 22-én, csütörtökön a Miskolci Állatkert és Kultúrpark hagyományosan megrendezi a Víz Világnapot, melyen változatos programokkal várja látogatóit.

  • Az elmúlt napokban igazi baby boom volt a kecskéink körében: 12 fehér kis gida várja a látogatókat a kecskesimogatóban.

  • Minden év március 6-a az Energiahatékonyság Világnapja.
    A mai nap egyik üzenete az lehet mindannyiunk számára, hogy újabb lehetőségeket keressünk és találjunk mindennapjainkban az energia hatékony felhasználására.

  • Az ENSZ Közgyűlése éppen 5 éve döntött arról, hogy március 3-át a Vadvilág Világnapjává nyilvánítja. A Miskolci Állatkert és Kultúrpark ebből az alkalomból tematikus napot szervez, hogy az állatkert látogatóival együtt ünnepeljék a Föld vadonélő növény- és állatvilágának sokszínűségét.

A Miskolci állatkert állatai

Magyar Állatkertek Szövetsége Species360: Global information serving conservation Magyar Madártani és Természetvédelmi EgyesületMiskolci Állatkórház Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program Miskolc Megyei Jogú Város Miskolc Holding Zrt. Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.