A Miskolci Állatkert és Kultúrpark a Miskolc Csoport tagja

Miskolci Állatkert és Kultúrpark

Miskolc Zoo a facebookon Miskolc Zoo a twitteren Miskolc Zoo az instagramon Miskolc Zoo a youtube-on

Miskolc ZOO napközis tábor

A vakáció kezdetével minden évben Zoo-napközi is várja a gyerekeket a Miskolci Állatkert és Kultúrparkban. Az iskoláskorú gyerekek kis csoportokban, tematikusan járják végig a teljes vadasparkot az állatkert munkatársaival, sok érdekes dolgot megtanulva az élővilágról és a természetről.

BÜKKI FIATALOK TERMÉSZETJÁRÓ EGYESÜLETE
Miskolc ZOO napközis tábor: a hagyományos Zoo tábor, megújult programmal

Miskolc ZOO napközis tábor
A foglalkozások a BFTE szervezésében a Miskolci Állatkert és Kultúrparkban történnek. Egyhetes turnusokban a résztvevő gyermekekkel képzett zoopedagógusok, gondozók ismertetik meg a hazai és távoli tájakon élő állatok szokásait, életmódját. A program során nagy szerepet kap a természet értékeinek közvetítése és kiemelt védelme, a foglalkozásokat a környezeti nevelés szellemében alakítjuk.

Az egymást követő hetek tematikái hasonlóak, de programjai különbözőek. (Aki egymás utáni két hétre jelentkezik, nem ismételt programot kap.) Minden hét szerdai napján elutazunk, egész napos programként állatkerti kitekintőt tartunk Hortobágyra illetve Debrecenbe.

A részletes programok ide kattintva olvashatóak.

Ajánlott korosztály: általános iskola 1-6 osztályát végzettek. A jelentkezés feltétele, hogy az 1. osztályt már elvégezte a gyermek.

Miskolc ZOO napközis tábor turnusai:
Miskolc ZOO napközis tábor turnusai:
1.hét: 2019. június 17-21.,
2.hét: 2019. június 24-28.,
3.hét: 2019. július 1-5.,
4.hét: 2019. július 8-12.,
5.hét: 2019. július 15-19,
6.hét: 2019. július 22-26.

További információk a Bükki Fiatalok Természetjáró Egyesületének KalandoZoo weboldalán.
 

Magyar Állatkertek Szövetsége Species360: Global information serving conservation Magyar Madártani és Természetvédelmi EgyesületMiskolci Állatkórház Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program Európai Regionális Fejlesztési Alap Miskolc Megyei Jogú Város Miskolc Holding Zrt. Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.