Miskolci Állatkert és Kultúrpark

Miskolc Zoo a facebookon Miskolc Zoo a twitteren Miskolc Zoo az instagramon Miskolc Zoo a youtube-on

Nőnapi futótúra

2019-03-05

 

2019. március 8-án Nőnapi futótúrát szervez a Zöld Sportok Clubja (ZSC) a Miskolci Állatkert és Kultúrpark közreműködésével. A szervezők célja, hogy felhívják a figyelmet az egészségmegőrzés, mozgás és természetjárás fontosságára.

A futás pontos útvonala – immár hagyományosan – az indulás pillanatáig titkos, annyi azonban biztos, hogy keresztülhalad a Miskolci Állatkert és Kultúrpark területén. A résztvevők a távot a futás, kocogás és gyaloglás terepviszonyokhoz igazodó váltogatásával tehetik meg, túravezető segítségével. A rendezvény fővédnöke Molnár Attila, a Miskolci Állatkert és Kultúrpark vezetője, védnöke Szanyi Ágnes, a ZSC 3 órán belüli maratoni futója.

A futótúra 2019. március 8-án 17:00 órakor indul a Miskolci Állatkert bejáratától.

Részletekről és a nevezés feltételeiről a ZSC weboldalán tájékozódhatnak az érdeklődők: http://zoldsc.mozello.hu/home/nonapi-futotura/

 

Magyar Állatkertek Szövetsége Species360: Global information serving conservation Magyar Madártani és Természetvédelmi EgyesületMiskolci Állatkórház Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program Európai Regionális Fejlesztési Alap Miskolc Megyei Jogú Város Miskolc Holding Zrt. Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.