Miskolci Állatkert és Kultúrpark

Miskolc Zoo a facebookon Miskolc Zoo a twitteren Miskolc Zoo az instagramon Miskolc Zoo a youtube-on

ZooNapközi - félidőn túl

2018-07-16

Már csak két turnus van hátra az idei ZooNapköz és KalandoZoo táborból. A Bükki Fiatalok Természetjáró Egyesületével közös szervezésben várjuk évről-évre tanévzárást követően július végéig heti vagy kétheti turnusokra az általános iskolás korú gyerekeket.

Az állatkerti programokon résztvevő gyerekek kis csoportokban különféle tematika szerint járják végig napról-napra az állatkertet: tanulva az állatokról és a természetről, élményeket szerezve az állatközeli helyzetekből.

Az idei témák a hazai élővilágot, a vizes élőhelyeket, a mesék állatait, a utódgondozás, a kültakaró és a táplálkozási formák érdekességeit járták körbe. Közben a gyerekek megismerkedhetnek az állatkert kulisszatitkaival és bejuthatnak olyan helyekre, amire egy általános csoportvezetésen nincs lehetőség. Reméljük, a hátralévő két hétben is különleges élményekkel és szép emlékekkel gazdagodnak a zoonapközis gyerekek.

 

 

Magyar Állatkertek Szövetsége Species360: Global information serving conservation Magyar Madártani és Természetvédelmi EgyesületMiskolci Állatkórház Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program Európai Regionális Fejlesztési Alap Miskolc Megyei Jogú Város Miskolc Holding Zrt. Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.