Miskolci Állatkert és Kultúrpark

Miskolc Zoo a facebookon Miskolc Zoo a twitteren Miskolc Zoo az instagramon Miskolc Zoo a youtube-on

Bringázz az állatkertbe

2017-09-15

Bringázz az állatkertbe az Európai Mobilitási Hét alatt!

Miskolc városa ebben az évben tizenhetedik alkalommal csatlakozik az Európai Mobilitási Héthez, melynek segítségével évről-évre egyre több miskolci figyelmét tudják felhívni többek között a közösségi és alternatív közlekedési eszközök előnyeire.

Ehhez a kezdeményezéshez hagyományosan a Miskolci Állatkert és Kultúrpark is csatlakozik, így 2017. szeptember 16-22. között a felnőtt és gyermek belépőjegy árából 50%-os kedvezményt biztosít a kerékpárral érkező látogatói számára, valamint 2016. szeptember 22-én az állatkertben egész napos látványetetésekkel, állatbemutatókkal, szakvezetésekkel színesíti tovább a Miskolci Mobilitási Hét programkínálatát.

Állatkertünk buszjárattal is megközelíthető, ráadásul a város ZOO járata igazán környezettudatos: csak akkor jár, ha arra igény van, vagyis van utasa. Itt elérhető a ZOO járat menetrendje.

Magyar Állatkertek Szövetsége Species360: Global information serving conservation Magyar Madártani és Természetvédelmi EgyesületMiskolci Állatkórház Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program Európai Regionális Fejlesztési Alap Miskolc Megyei Jogú Város Miskolc Holding Zrt. Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.