A Miskolci Állatkert és Kultúrpark a Miskolc Csoport tagja

Miskolci Állatkert és Kultúrpark

Miskolc Zoo a facebookon Miskolc Zoo a twitteren Miskolc Zoo az instagramon Miskolc Zoo a youtube-on

Küldjön régi fotókat az állatkert születésnapjára!

2020-07-31

37. születésnapját ünnepli idén augusztus 20-án a Miskolci Állatkert és Kultúrpark, vagy, ahogy még ma is sokan emlegetik, régi nevén a Vadaspark.
A jelenleg megújuló állatkert, várja az olyan fotók beküldését, amelyek legalább 10-15 évvel ezelőtt készültek. A beküldött képek az állatkert oktatótermében kerülnek kiállításra 2020. augusztus 20-23. között. A képeket 2020. augusztus 15-ig lehet beküldeni digitális formában a zooped@miskolczoo.hu e-mail címre.
Amennyiben tudják, kérjük, adják meg a kép készítésének időpontját, valamint, ha szeretnék megjelentetni, a kép szerzőjének a nevét.

Ön a képek beküldésével hozzájárulását adja, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés d) pontja, az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 rendeletének (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, valamint a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 2:48. §-a alapján, a megküldött képfelvételek tárolásához, a képfelvételek kiállításához, esetlegesen honlapon, közösségi portálon történő közzétételéhez - térítésmenetesen, tér és időbeli korlátozás nélkül a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. számára.

Magyar Állatkertek Szövetsége Species360: Global information serving conservation Magyar Madártani és Természetvédelmi EgyesületMiskolci Állatkórház Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program Európai Regionális Fejlesztési Alap Miskolc Megyei Jogú Város Miskolc Holding Zrt. Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.