Miskolci Állatkert és Kultúrpark

Miskolc Zoo a facebookon Miskolc Zoo a twitteren Miskolc Zoo az instagramon Miskolc Zoo a youtube-on

Magyar költészet napja

2019-04-03

Légy kreatív, írj egy verset, és lépj be a Miskolci Állatkertbe 100 Ft-os áron!

A magyar költészet napja alkalmából mindenki, aki saját verset ír az állatkertről és/vagy az itt élő állatokról, és elküldi a zooped@miskolczoo.hu email címre, legkésőbb 2019. április 10-én éjfélig, az április 11-én 100 Ft-os áron válthatja meg belépőjét a Miskolci Állatkertbe.

A verset beküldőnek a belépés mellett azért is érdemes megadnia teljes nevét és elérhetőségét, mivel a költészet napján kisorsolunk a szerzők közül egy nyertest. Az alkotáshoz segítséget jelenthet weboldalunk, ahol a nálunk élő állatok is megtalálhatók.

A magyar költészet napján a megszokott látványetetések mellett szakvezetés is várja a Miskolci Állatkertbe érkezőket, az Oktatóteremben pedig Juhász Csaba vers- és fotókiállítását nézhetik meg az érdeklődők.

A vers beküldésével a szerző hozzájárul ahhoz, hogy a Miskolci Állatkert és Kultúrpark, azt nyilvánosan megjelentethesse!

 

Magyar Állatkertek Szövetsége Species360: Global information serving conservation Magyar Madártani és Természetvédelmi EgyesületMiskolci Állatkórház Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program Európai Regionális Fejlesztési Alap Miskolc Megyei Jogú Város Miskolc Holding Zrt. Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.