A Miskolci Állatkert és Kultúrpark a Miskolc Csoport tagja

Miskolci Állatkert

Miskolc Zoo a facebookon Miskolc Zoo a twitteren Miskolc Zoo az instagramon Miskolc Zoo a youtube-on Miskolc Zoo a tiktokon

Adományozók Napja az állatkertben

2023-11-16

Nehéz sorsú gyermekeknek és családjuknak szervezünk gyűjtést.

A Miskolci Állatkert a Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyerekjóléti Intézménnyel összefogva jótékonysági adománygyűjtést szervez 2023. november 25-26-án az állatkertben. Az összegyűjtött adományokat a Gyermekjóléti Szolgáltatás munkatársai veszik át, és ők juttatják el a rászoruló gyermekeknek és családjuknak.

A gyűjtés alkalmával várunk:

  • édességet,
  • tartós élelmiszert, tisztálkodási szereket,
  • tanszert,
  • gyerekruhát,
  • gyerekjátékot.

(Használt ruhanemű és játék esetén kérjük, csak olyat hozzanak el, amelyet a saját gyereküknek is odaadnának.)

Mindkét nap, az adományozók az adományért cserébe egy kupont kapnak, mellyel az adományuk leadásának napján 100 Ft ellenében látogathatja a Miskolci Állatkertet, amennyiben az adomány értéke arányos a belépőjegy értékével. Rossz idő esetén a kupon 2023. december 31-ig felhasználható.

Kérjük, ha lehetősége van rá, támogassa adományával kezdeményezésünket!

 

Magyar Állatkertek Szövetsége Species360: Global information serving conservation Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program  Európai Regionális Fejlesztési Alap  Miskolc Megyei Jogú Város Miskolc Holding Zrt.Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.