A Miskolci Állatkert és Kultúrpark a Miskolc Csoport tagja

Miskolci Állatkert

Miskolc Zoo a facebookon Miskolc Zoo a twitteren Miskolc Zoo az instagramon Miskolc Zoo a youtube-on Miskolc Zoo a tiktokon

csoportvezetés

Szeptember 1. és június 21. között, munkanapokon 9-16 óra között csoportvezetések és foglalkozások várják a Miskolci Állatkertbe látogatókat.

Csoportvezetésre való jelentkezést legalább 1 héttel a tervezett látogatás előtt kérjük jelezni a zooped@miskolczoo.hu e-mail címen vagy ide kattintva online. A jelentkezés visszaigazolásunkat követően válik érvényessé.

Csoportvezetés esetén a csoport maximum létszáma 30 fő (ideális létszám 20 fő). A 30 fő fölötti létszámú csoportot bontani fogjuk, ami ebben az esetben két foglalkozásnak számít. Kérjük, hogy a foglalkozás kezdetének időpontja előtt legalább 5 perccel érkezzenek meg az előre egyeztetett helyszínre. A foglalkozást akkor sem áll módunkban korábban kezdeni, ha a csoport a megbeszélt időnél korábban érkezett. Késés esetén a megbeszélt kezdési időponthoz képest maximum 15 percet tudunk várakozni, ennek letelte után a csoportvezetést nem biztos, hogy meg tudjuk tartani!

Csoportvezetések díja:
45-50 perces zoopedagógiai foglalkozás: 6.000 Ft + belépők
90-100 perces idegenvezetés: 10.000 Ft + belépők

Ha segítséget, tanácsot vagy összeállított programot szeretne kapni a csoportvezetéshez, jelentkezzen a zooped@miskolczoo.hu e-mail címen, vagy a +36 (46) 332-121-es telefonszámon.

Ajánlott témák:

Óvodásoknak:

- "Nemszeretem" állatok (45-50 perc)
- Tanyaházi állatok (45-50 perc)
- Ki kicsoda az állatkertben? (45-50 perc)

Általános iskolásoknak:

- "Nemszeretem" állatok (45-50 perc)
- Tanyaházi állatok (45-50 perc)
- Állatcsoportok és jellemzőik (45-50 perc)

Középiskolásoknak:

- "Nemszeretem" állatok (45-50 perc)
- Ki kire veszélyes? - Veszélyeztett állatok (90-100 perc)

Korosztálytól függetlenül:

- Általános állatkerti látogatás csoportvezetéssel (90-100 perc)

Magyar Állatkertek Szövetsége Species360: Global information serving conservation Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program  Európai Regionális Fejlesztési Alap  Miskolc Megyei Jogú Város Miskolc Holding Zrt.Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.