A Miskolci Állatkert és Kultúrpark a Miskolc Csoport tagja

Miskolci Állatkert

Miskolc Zoo a facebookon Miskolc Zoo a twitteren Miskolc Zoo az instagramon Miskolc Zoo a youtube-on

csoportvezetés

Az egy-másfél órás szakszerű vezetést elsősorban óvodás és általános iskolás gyerekeknek ajánljuk. A séta alatt a gyerekek új ismereteket sajátíthatnak el az állatkertben élő fajokról. Megismerhetik szokásaikat, természetüket, viselkedésüket.

Az év bármely évszakában csoportvezetések és foglalkozások várják a Miskolci Állatkertbe látogató óvodás és iskolás csoportokat. Előzetes időpont egyeztetés követően zoopedagógusaink tartalmas, érdekes, állatsimogatással egybekötött tematikus foglakozásokat vezetnek.

A csoportvezetés díjtalan! Előzetes bejelentkezés alapján vehető igénybe!
A csoportok előzetes egyeztetés alapján kérhetik az ingyenes csoportvezetést, ahol közelebbről is megismerkedhetnek az állatkert állataival, mint egy szokványos állatkerti látogatás során. Lehetőség nyílik egy-egy ilyen séta alkalmával állatetetésre és simogatásra, vagy akár bebarangolhatják erdei tanösvényünket is.

Csoportvezetéssel kapcsolatos információ:
Ha segítséget, tanácsot vagy összeállított programot szeretne kapni óvodás csoportja, iskolai osztálya számára a kiránduláshoz, jelentkezzen a zooped@miskolczoo.hu e-mail címen, a +36 (46) 332-121-es telefonszámon vagy ide kattintva online a tervezett program előtt legalább 1 héttel.

Állatkertünkbe érkező csoportokat munkanapokon 9-16 óra között tudjuk fogadni.

Tematikus vezetések - Óvodások részére

Tematikus vezetések - Általános iskola 1-4. osztály részére

Tematikus vezetések - Általános iskola 5-6. osztály részére

Tematikus vezetések - Általános iskola 7-8. osztály részére

Tematikus vezetések - Középiskolások részére

Magyar Állatkertek Szövetsége Species360: Global information serving conservation Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program  Európai Regionális Fejlesztési Alap  Miskolc Megyei Jogú Város Miskolc Holding Zrt.Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.