A Miskolci Állatkert és Kultúrpark a Miskolc Csoport tagja

Miskolci Állatkert

Miskolc Zoo a facebookon Miskolc Zoo a twitteren Miskolc Zoo az instagramon Miskolc Zoo a youtube-on Miskolc Zoo a tiktokon

impresszum

Üzemeltető:
Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.
3531 Miskolc, Győri kapu 48-50.
Adószám: 20643522-2-05
Cégjegyzékszám: 05-09-017452
Telefon: +36 (46) 412-611, e-mail: varosgazda@varosgazda.hu
Honlap: www.varosgazda.hu

Telephely:
Miskolci Állatkert
3500 Miskolc, Csanyik-völgy
Telefon/Fax: +36 (46) 332-121, email: info@miskolczoo.hu

 

A honlap információi felhasználhatók a forrás megjelölésével.

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, video, animáció stb.) csak a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. előzetes, írásbeli engedélyével használható fel. A másodközlésnek meg kell felelnie a vonatkozó jogszabályi előírásoknak.

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online, vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

A honlap anyagainak felhasználásával kapcsolatban további információért kérjük forduljon munkatársunkhoz:

dr. Nagy Nikoletta Tímea
adatvédelmi felelős
Tel.: +36-46-412-611
E-mail »

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

Magyar Állatkertek Szövetsége Species360: Global information serving conservation Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program  Európai Regionális Fejlesztési Alap  Miskolc Megyei Jogú Város Miskolc Holding Zrt.Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.