A Miskolci Állatkert és Kultúrpark a Miskolc Csoport tagja

Miskolci Állatkert

Miskolc Zoo a facebookon Miskolc Zoo a twitteren Miskolc Zoo az instagramon Miskolc Zoo a youtube-on Miskolc Zoo a tiktokon

Állatvédelmi témahétre várjuk a csoportokat

2023-09-14

Állatkertünk az idei évben is csatlakozik az Állatvédelmi Cselekvési Terv Kidolgozásáért és Végrehajtásáért Felelős Kormánybiztosi Titkárság által szervezett Állatvédelmi Témahéthez, mely 2023. október 2-15. között zajlik. Szeretnénk, ha minél több gyermekhez eljutna az állatvédelem fontossága, hiszen a felnövekvő generációk ezen időszakban a legszenzitívebbek erre a témára.

2023. október 2. és 15. között hétköznapokon 9-16 óra között, előzetes bejelentkezés alapján fogadjuk a csoportokat a szabad helyek függvényében „Felelős állattartás az állatvédelem jegyében” című 45-50 perces zoopedagógiai foglalkozásunkra. A programra honlapunkon ide kattintva, vagy e-mailen keresztül lehet jelentkezni. A programon az aktuális belépők mellett csoportonként 6000 Ft-os zoopedagógiai csoportvezetési díj ellenében lehet részt venni. (Részletek a csoportvezetéssel kapcsolatban ide kattinva).

Várjuk szeretettel az érdeklődő csoportokat!

Magyar Állatkertek Szövetsége Species360: Global information serving conservation Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program  Európai Regionális Fejlesztési Alap  Miskolc Megyei Jogú Város Miskolc Holding Zrt.Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.