A Miskolci Állatkert és Kultúrpark a Miskolc Csoport tagja

Miskolci Állatkert

Miskolc Zoo a facebookon Miskolc Zoo a twitteren Miskolc Zoo az instagramon Miskolc Zoo a youtube-on Miskolc Zoo a tiktokon

Előrehozott gyermeknap a Miskolci Állatkertben

2023-05-10

Minden gyermek egyedi és különleges, akár csak a Föld összes élőlénye. Ezért úgy döntöttünk, hogy 2023. május 21-én vasárnap 10 és 16 óra között ünnepeljük a biológiai sokféleség nemzetközi napját egy előrehozott gyermeknappal egybekötve. E csodás májusi napon a CEEweb a Biológiai Sokféleségért szervezet standja környezethasználati társasjátékkal, madárház-készítéssel, illetve kézműveskedéssel várja majd az érdeklődőket. A Decathlon csapata játékos feladatokkal, mozgásos játékokkal és olyan érdekes szórakozási eszközök kipróbálásával várja a látogatókat, mint a tapadókorongos íjászkodás, a frizbi, vagy éppen a petanque. Az állatkert témaasztala állatos játékokkal teszi próbára a felnőtteket és gyermekeket egyaránt. A programok mellett állandó látványetetésekkel, és a rendezvényen teljes ideje alatt ingyenes arcfestés várjuk a gyermekeket, valamint a hozzánk látogatókat.

Magyar Állatkertek Szövetsége Species360: Global information serving conservation Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program  Európai Regionális Fejlesztési Alap  Miskolc Megyei Jogú Város Miskolc Holding Zrt.Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.