A Miskolci Állatkert és Kultúrpark a Miskolc Csoport tagja

Miskolci Állatkert

Miskolc Zoo a facebookon Miskolc Zoo a twitteren Miskolc Zoo az instagramon Miskolc Zoo a youtube-on Miskolc Zoo a tiktokon

„Értékesek” vagyunk

2023-06-16

Az idei évben a Miskolci Állatkert kapta a Kincseink – Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Értékdíjat a Természeti környezet szakterületi kategóriában. Az elismerést 2023. június 15-én Koczurné Bencs Ilona, a Miskolci Települési Értéktár Bizottság titkára, valamint Jánosi Ferenc, az Állatkert vezetője vette át a Vármegyeháza dísztermében, a vármegyenapi ünnepségen.

Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye Önkormányzatának Értéktár Bizottsága hagyományteremtő jelleggel alkotta meg 2015-ben a Kincseink – Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Öröksége elnevezésű vármegyei értékdíjat, amellyel épített, természeti, környezeti, kulturális és egyéb, a vármegyei Értéktárban elhelyezett nemzeti értékek ismerhetők el.

Magyar Állatkertek Szövetsége Species360: Global information serving conservation Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program  Európai Regionális Fejlesztési Alap  Miskolc Megyei Jogú Város Miskolc Holding Zrt.Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.