A Miskolci Állatkert és Kultúrpark a Miskolc Csoport tagja

Miskolci Állatkert

Miskolc Zoo a facebookon Miskolc Zoo a twitteren Miskolc Zoo az instagramon Miskolc Zoo a youtube-on Miskolc Zoo a tiktokon

Húsvétkor is várunk az állatkertben

2024-03-28

Természetesen húsvétkor is minden nap nyitva vagyunk! Sőt, pénztárunk már március 29-től a nyári nyitvatartási rend szerint, 9.00-18.00 óra között várja látogatóinkat.

A négynapos hosszú hétvége alatt minden nap előre meghirdetett etetésekkel várjuk a hozzánk érkezőket.

Húsvétvasárnap és húsvéthétfőn hagyományosan nyuszisimogatóval is fogadjuk látogatóinkat. A húsvét nyúl nélkül elképzelhetetlen, de mi arra szeretnénk mindenkit ösztönözni, hogy ahelyett, hogy élő nyuszit vásárolnának otthonra, inkább jöjjenek el húsvétkor az állatkertbe, és barátkozzanak a nyuszisimogató lakóival.

Március 28-tól az MVK Zrt. által üzemeltetett ZOO járat is közlekedik, amelynek menetrendjéről és egyéb tudnivalókról az MVK Zrt. honlapján lehet bővebb információkat találni. De természetesen autóval is megközelíthetőek vagyunk a szokásos közlekedési rend szerint.

A pénztárnál való sorban állás elkerüléséhez jegyedet már online is megvásárolhatod ide kattintva.

Magyar Állatkertek Szövetsége Species360: Global information serving conservation Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program  Európai Regionális Fejlesztési Alap  Miskolc Megyei Jogú Város Miskolc Holding Zrt.Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.