A Miskolci Állatkert és Kultúrpark a Miskolc Csoport tagja

Miskolci Állatkert

Miskolc Zoo a facebookon Miskolc Zoo a twitteren Miskolc Zoo az instagramon Miskolc Zoo a youtube-on Miskolc Zoo a tiktokon

Így zárult a békakiállítás

2024-03-11

Akik a hétvégén, a Kocsonyafesztivál ideje alatt állatkertünkbe látogattak, nem maradtak békás élmények nélkül. Az Oktatóteremben, a Terrarisztokraták jóvoltából csak ezen a hétvégén kiállított békákat alaposan szemügyre vehették az érdeklődők, és megfontolva adták le szavazatukat, néha hezitálva, hiszen a döntés nem volt könnyű, mert szebbnél szebb békák sorakoztak fel az esemény alkalmából. A 2024-es miskolci békaszépségverseny győztese az arany fakúszóbéka (Dendrobates auratus) lett, az elnyert címet egy évig viselheti (a jutalmul kapott muslicákat már elfogyasztotta).

 

A „rejtvényes béka-séta” helyes megfejtői között is soroltunk, így a nyertesek a következők:

Miskolctapolca Barlangfürdőbe szóló családi belépőt nyertek:

- Kozári Kitti

-Jószainé Sólya Éva

Ellipsum Élmény- és Strandfürdő családi belépőt nyert:

- Merényi Rozi

- Kulik Petra Tímea

Gratulálunk! A nyertesekkel e-mailben felvesszük a kapcsolatot.

Magyar Állatkertek Szövetsége Species360: Global information serving conservation Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program  Európai Regionális Fejlesztési Alap  Miskolc Megyei Jogú Város Miskolc Holding Zrt.Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.