A Miskolci Állatkert és Kultúrpark a Miskolc Csoport tagja

Miskolci Állatkert

Miskolc Zoo a facebookon Miskolc Zoo a twitteren Miskolc Zoo az instagramon Miskolc Zoo a youtube-on Miskolc Zoo a tiktokon

Karácsonyi fényséta és betlehem

2022-12-16 Karácsonyi fényséta és betlehem

A karácsony közeledtével az állatkert is ünnepi díszbe öltözött. A panoráma út mellett néhány hangulatos fényszobor jelent meg, a Tanyaházba pedig egy kis betlehem költözött. 

Az állatok életciklusához igazodó téli nyitva tartás miatt látogatóink ezt a hangulatot csak nappali fények mellett láthatták eddig. Szerintünk ez a látvány igazán este csodás. Szeretnénk ezt az élményt megosztani az állatkertet kedvelő látogatóinkkal. 

Ezen alkalomból egy jelképes 200 Ft-os jeggyel bárki beléphet erre a rövid, esti időszakra egy séta és néhány fotó erejéig. (Bérleteseknek a belépés ingyenes.) 

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a meghívás és a 200 Ft-os belépőjegy egy rövid sétára szól, a bejárattól a panoráma úton a Tanyaházig, ahol az állatkerti betlehem megtekinthető.  

Az állataink többsége ilyenkor már nyugovóra tér, tehát állatokat nem lesz lehetőség megtekinteni és kifejezetten kérjük is, hogy vendégeink fejlámpával, zseblámpával ne zavarják elcsendesedő lakóinkat.

A pénztárban 15:00 és 17:00 között váltható a 200 Ft-os belépőjegy, az állatkert pedig 18:00-ig látogatható.

A fénysétán az alábbi időpontokban lehet részt venni:
•    December 17-18. szombat és vasárnap
•    December 22-23. csütörtök és péntek
•    December 27- 28. kedd és szerda
 

Magyar Állatkertek Szövetsége Species360: Global information serving conservation Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program  Európai Regionális Fejlesztési Alap  Miskolc Megyei Jogú Város Miskolc Holding Zrt.Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.