A Miskolci Állatkert és Kultúrpark a Miskolc Csoport tagja

Miskolci Állatkert

Miskolc Zoo a facebookon Miskolc Zoo a twitteren Miskolc Zoo az instagramon Miskolc Zoo a youtube-on Miskolc Zoo a tiktokon

Madarak és fák napja

2023-04-26

 

2023. május 7-én vasárnap 10-16 óra között a Madarak és fák napját ünnepeljük. E jeles napon a témához leginkább közel álló, szakmailag elismert szervezetek települnek ki hozzánk. A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Bükki Helyi Csoportja az „Év Madara”, valamint kertünk madarai témában hoznak minden korosztály számára érdekességeket. A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság a természetes erdő, valamint a holtfa szerepe az erdei ökoszisztémában témákkal kapcsolatban nyújt információt a látogatók számára. Az oktatóteremben játékos feladatokkal várjuk az érdeklődőket. Gyere el te is!

Magyar Állatkertek Szövetsége Species360: Global information serving conservation Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program  Európai Regionális Fejlesztési Alap  Miskolc Megyei Jogú Város Miskolc Holding Zrt.Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.