A Miskolci Állatkert és Kultúrpark a Miskolc Csoport tagja

Miskolci Állatkert

Miskolc Zoo a facebookon Miskolc Zoo a twitteren Miskolc Zoo az instagramon Miskolc Zoo a youtube-on Miskolc Zoo a tiktokon

Május 1-től ismét közlekedik a ZOO-járat

2022-04-28

A tavaszi szünet minden napján, április 14. és 19. között az MVK igény szerint közlekedteti a ZOO-járatot, mely előzetes telefonos bejelentkezés alapján, illetve személyesen, Felső-Majláth végállomáson indulás előtt kérhető. 

A telefonos utazási igényt harminc perccel a járat indulása előtt szükséges bejelenteni a (46) 514-949-es telefonszámon – megjelölve azt is, ahol az utas felszállni kíván. A végállomáson elég a járat indulása előtt jelezni a járművezetőnek, ha utazni kíván. Az utasok igénye alapján induló ZOO-járat nemcsak az előre jelzett megállóhelyen, hanem valamennyi megállóhelyen megáll. A ZOO-járat menetrendje ITT érhető el.

Magyar Állatkertek Szövetsége Species360: Global information serving conservation Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program  Európai Regionális Fejlesztési Alap  Miskolc Megyei Jogú Város Miskolc Holding Zrt.Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.