A Miskolci Állatkert és Kultúrpark a Miskolc Csoport tagja

Miskolci Állatkert

Miskolc Zoo a facebookon Miskolc Zoo a twitteren Miskolc Zoo az instagramon Miskolc Zoo a youtube-on Miskolc Zoo a tiktokon

Nyáresti séta az állatkertben

2024-06-19

Nyári szezonnyitó esti programra várjuk látogatóinkat 2024. június 28-án pénteken 19.00 és 23.00 óra között. A nyáresti séta alkalmával azon állataink is megfigyelhetők ilyenkor, akik főként szürkületi időszakban aktívak, valamint a jóleső hűvös levegő azokat is előcsalogatja, akik bár nappali életmódot élnek, de a nyári hőségében napközben az árnyékban hűsölnek.

A különleges látványetetések mellett a Lerch-EgZoo közreműködésével egzotikus hüllőbemutatóval várjuk az érdeklődőket, az állatsimogatónk és állatházaink az este alatt folyamatosan látogathatók. Koponyákat, agancsokat, tollakat és tojásokat lehet szemügyre venni az állatkert témaasztalánál, a program zárásaként pedig a Lobbanáspont Tűzzsonglőr Egyesület kápráztatja el a kilátogató vendégeket.

Ezen a napon az Állatkert hosszabbított nyitvatartással, 9.00 és 23.00 óra között várja a látogatókat. Jegyváltásra ezen az estén 22.00 óráig lesz lehetőség. A nap folyamán érkezők folyamatos bent tartózkodással vehetnek részt az esti programokon is. A rendezvényre jegyeiket megvásárolhatják online is.

Magyar Állatkertek Szövetsége Species360: Global information serving conservation Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program  Európai Regionális Fejlesztési Alap  Miskolc Megyei Jogú Város Miskolc Holding Zrt.Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.