A Miskolci Állatkert és Kultúrpark a Miskolc Csoport tagja

Miskolci Állatkert

Miskolc Zoo a facebookon Miskolc Zoo a twitteren Miskolc Zoo az instagramon Miskolc Zoo a youtube-on Miskolc Zoo a tiktokon

Október 31-én Halloween Est

2022-10-14

Csak néhány különleges alkalom van egy évben, amikor az állatkert szerelmesei sötétedés után is bent maradhatnak az állatkertben. 2022. október 31-én, hétfőn 17 és 21 óra között a Miskolci Állatkert 9. alkalommal várja Halloween Est programjára látogatóit.

Az esti látványetetések alkalmával betekintést nyerhetünk az éjjel is aktív állatkerti lakók életébe, az oktatóteremben pedig a „nemszeretem” állatoké lesz a főszerep.  A fáklyákkal és töklámpásokkal kivilágított éjszakai séta alkalmával megcsodálhatjuk a Herman Ottó Múzeum világító ásványait, betérhetünk az Afrika-házba egy bátorságpróbára, a gyerekek a Trópusi-házban pedig arcfestésen vehetnek részt. Az estet tűzzsonglőrök produkciója zárja.

A pénztárakban ezen a napon (2022. október 31.) 20 óráig lehet belépőjegyet váltani.

Folyamatos programok (17-21 óra között):
- Találkozás a „nemszeretem” állatokkal,
- Bátorságpróba,
- Világító ásványok - a Herman Ottó Múzeum bemutatója,
- Ingyenes arcfestés.

Látványetetések:
17:15 Sivatagi hiúzok
17:45 Ormányosmedvék és pekarik
18:15 Barnamedvék
18:45 Mosómedvék
19:15 Perzsa leopárdok
19:45 Észak-amerikai kúszósülök
20:15 Szibériai tigrisek

Az estet 20:40-kor a Lobbanáspont Tűzzsonglőr Csapat zárja.
 

Magyar Állatkertek Szövetsége Species360: Global information serving conservation Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program  Európai Regionális Fejlesztési Alap  Miskolc Megyei Jogú Város Miskolc Holding Zrt.Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.