A Miskolci Állatkert és Kultúrpark a Miskolc Csoport tagja

Miskolci Állatkert

Miskolc Zoo a facebookon Miskolc Zoo a twitteren Miskolc Zoo az instagramon Miskolc Zoo a youtube-on Miskolc Zoo a tiktokon

Október 31-én újra Halloween Est

2023-10-19

Töklámpások? Fáklyák? Sötét erdő? Ragadozó nagymacskák? Ez mind-mind megtalálható lesz 2023. október 31-én kedden a 17 órától 21 óráig tartandó Halloween Esten a Miskolci Állatkertben. E régi kelta eredetű ünnep alkalmával egy igazán borzongató hangulatú programon vehetnek részt a bátor látogatók. Az Oktatóteremben pókok, kígyók borzolják majd a kedélyeket a Lerch-EgZoo közreműködésével, a gyermekeket ingyenes arcfestő varázsolja át a Száhelben. Az esti látványetetések betekintést engednek nyerni az állatok sötétedés utáni világába, az Afrika-házban próbára tehetik bátorságukat a legmerészebbek, míg végül a programot a tűzzsonglőrök produkciójával zárjuk.

A pénztárakban ezen a napon, 2023. október 31-én 9.00-től 20.00 óráig lehet belépőjegyet váltani. A nap folyamán érkezők folyamatos bent tartózkodással az esti programokon is részt vehetnek. A rendezvényre a jegyeket online is meg lehet vásárolni.

 

Állandó programok (17-21 óra között, mindegyik zárt helyen, időjárástól függetlenül):
- Borzongás a Lerch-EgZoo-val (oktatóterem)
- Bátorság-próba (Afrika-ház)
- Játék a koponyákkal (Trópusi-ház)
- Ingyenes arcfestés (Száhel)

Etetések:
17:00 Vörös róka
17:15 Mocsári macska
17:45 Ormányosmedve + örvös pekari
18:15 Sivatagi hiúz
18:45 Mosómedve
19:15 Perzsa leopárd
19:45 Észak-amerikai kúszósül
20:15 Szibériai tigris

Záróprogram:
20:40 Lobbanáspont Tűzzsonglőr Csapat (Száhel előtt)

Magyar Állatkertek Szövetsége Species360: Global information serving conservation Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program  Európai Regionális Fejlesztési Alap  Miskolc Megyei Jogú Város Miskolc Holding Zrt.Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.