A Miskolci Állatkert és Kultúrpark a Miskolc Csoport tagja

Miskolci Állatkert

Miskolc Zoo a facebookon Miskolc Zoo a twitteren Miskolc Zoo az instagramon Miskolc Zoo a youtube-on Miskolc Zoo a tiktokon

Páros jegy Valentin-napra

2024-02-07

Hamarosan itt a tavasz! Berregés, dürgés, koslatás, pacsmagolás, pepecselés, üzekedés, násztánc zajlik a minket körülvevő természetben. Ez a sokféle állati „szerelem” jellemzi az udvarló állatokat. És bár nem csak tavasszal lesznek „szerelmesek” az állatok, de ezen időszakban a leggyakoribb a nagyvilágban. Nincs ez másképp nálunk, embereknél sem, ezért 2024. február 14-én, szerdán a Miskolci Állatkertbe érkező párok Valentin-nap alkalmából páros belépőjeggyel léphetnek be, melynek díja 3.200 Ft/pár. Emellett ajándék forró csokoládét kapnak az állatkert büféjében a pénztárban a belépő mellé kapott kupon ellenében. Várunk titeket is szeretettel!

Magyar Állatkertek Szövetsége Species360: Global information serving conservation Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program  Európai Regionális Fejlesztési Alap  Miskolc Megyei Jogú Város Miskolc Holding Zrt.Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.