A Miskolci Állatkert és Kultúrpark a Miskolc Csoport tagja

Miskolci Állatkert

Miskolc Zoo a facebookon Miskolc Zoo a twitteren Miskolc Zoo az instagramon Miskolc Zoo a youtube-on Miskolc Zoo a tiktokon

Halloween Est

2023. október 31 - 17:00 - 21:00

Töklámpások? Fáklyák? Sötét erdő? Ragadozó nagymacskák? Ez mind-mind megtalálható lesz 2023. október 31-én kedden a 17 órától 21 óráig tartandó Halloween Esten a Miskolci Állatkertben. E régi kelta eredetű ünnep alkalmával egy igazán borzongató hangulatú programon vehetnek részt a bátor látogatók. Az Oktatóteremben pókok, kígyók borzolják majd a kedélyeket a Lerch-EgZoo közreműködésével, a gyermekeket ingyenes arcfestő varázsolja át a Trópusi-házban. Az esti látványetetések betekintést engednek nyerni az állatok sötétedés utáni világába, az Afrika-házban próbára tehetik bátorságukat a legmerészebbek, míg végül a programot a tűzzsonglőrök produkciójával zárjuk.

A pénztárakban ezen a napon, 2023. október 31-én 9.00-től 20.00 óráig lehet belépőjegyet váltani. A nap folyamán érkezők folyamatos bent tartózkodással az esti programokon is részt vehetnek. A rendezvényre a jegyeket online is meg lehet vásárolni.

Magyar Állatkertek Szövetsége Species360: Global information serving conservation Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program  Európai Regionális Fejlesztési Alap  Miskolc Megyei Jogú Város Miskolc Holding Zrt.Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.