A Miskolci Állatkert és Kultúrpark a Miskolc Csoport tagja

Miskolci Állatkert

Miskolc Zoo a facebookon Miskolc Zoo a twitteren Miskolc Zoo az instagramon Miskolc Zoo a youtube-on

Tavaszi jeles napok - online vetélkedő

2021-03-16

Háromrészes online vetélkedő sorozatot indítunk a tavaszi jeles napokhoz kapcsolódóan. Az első forduló témája a víz világnapja, március 22-én, a második fordulóé a Föld napja, április 22-én, a harmadik fordulóé pedig a madarak és fák napja május 10-én. A vetélkedőt két korcsoportban indítjuk, 1-4. osztályos és 5-8. osztályos gyerekek jelentkezését várjuk.

A vetélkedőn való részvételhez, a miskolczoo.hu oldalon kell regisztrálni.
Regisztrálni március 21-én 23:59-ig van lehetőség.

A játékosok mindig az adott jeles napon 10 óráig kapják meg a feladványokat a regisztráció során megadott e-mail címre.

A megoldásokat legkésőbb másnap 15:00-ig kell visszaküldeni a zooped@miskolczoo.hu címre, az ezután érkező válaszokat már nem tudjuk elfogadni, mert a megoldásokat feltöltjük a honlapunkra.

Akik a három forduló alatt a legtöbb pontot gyűjtik, ajándékcsomagot és Miskolci Állatkert belépőt nyernek, amit az újranyitást követően lehet majd felhasználni.
Pontegyenlőség esetén a válaszokat hamarabb visszaküldő játékos(ok) kerülnek a rangsor elejére.

Tavaszi jeles napok - online vetélkedő

Magyar Állatkertek Szövetsége Species360: Global information serving conservation Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program  Európai Regionális Fejlesztési Alap  Miskolc Megyei Jogú Város Miskolc Holding Zrt. Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.