A Miskolci Állatkert és Kultúrpark a Miskolc Csoport tagja

Miskolci Állatkert

Miskolc Zoo a facebookon Miskolc Zoo a twitteren Miskolc Zoo az instagramon Miskolc Zoo a youtube-on Miskolc Zoo a tiktokon

TripAdvisor Tanúsítvány

2017-07-03

A Miskolci Állatkert és Kultúrpark elnyerte a 2017. évi TripAdvisor® Kiválósági Tanúsítványt!

A TripAdvisor a világ legnépszerűbb közösségi turisztikai csatornája, ahol a vendégek összeállíthatják nyaralásuk, pihenésük programját, egy csokorba foglalva a programlehetőségeket, a szálláskínálatot és az éttermi kínálatot egy-egy településen, az élményeiket pedig megoszthatják másokkal és értékelhetik a szolgáltatások színvonalát.

A Kiválósági Tanúsítvány nívódíj, amely az utazók által egy 12 hónapos időszak során a TripAdvisoron közzétett értékelések minőségét, mennyiségét és frissességét veszi számításba. Ahhoz, hogy egy szolgáltató megfelelő jelölt legyen, összességében legalább 4 buborékkal kell rendelkeznie a TripAdvisor 5 buborékos osztályozási skáláján, értékelései számának el kell érnie a meghatározott minimumot, valamint profiljának legalább 12 hónapja szerepelnie kell a TripAdvisoron.

„Ez az elismerés hozzásegíti az utazókat, hogy olyan vendéglátóhelyeket találjanak és foglaljanak le maguknak, amelyek rendszeresen kiváló szolgáltatás nyújtanak. A TripAdvisor büszke arra, hogy fontos szerepet játszik abban, hogy az utazók megalapozottabb foglalással kapcsolatos döntéseket hozzanak” – mondta Heather Leisman, a TripAdvisor iparági marketing-igazgatóhelyettese.

Köszönjük az eddigi értékeléséket! Újabb hozzászólást ide kattintva írhatnak a Tripadvisor-ra a Miskolci Állatkertről.

Magyar Állatkertek Szövetsége Species360: Global information serving conservation Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program  Európai Regionális Fejlesztési Alap  Miskolc Megyei Jogú Város Miskolc Holding Zrt.Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.