A Miskolci Állatkert és Kultúrpark a Miskolc Csoport tagja

Miskolci Állatkert

Miskolc Zoo a facebookon Miskolc Zoo a twitteren Miskolc Zoo az instagramon Miskolc Zoo a youtube-on Miskolc Zoo a tiktokon

Útlevél a Mikuláshoz

2022-11-23

A nagy érdeklődésre való tekintettel több regisztrációt már nem tudunk fogadni, mivel a Mikulás ideje is véges.

2022. december 3-án és 4-én, szombaton és vasárnap 10 és 16 óra között egy varázslatos téli utazáson vehetsz részt a Miskolci Állatkertben, ahol a Mikulással is találkozhatsz. Ehhez pedig csupán négy kérdésre kell válaszolnod.

Hogyan juthatsz el a Mikuláshoz?
- Az állatkerti séta kezdetén egy névre szóló útlevelet és egy térképet kapsz a pénztárban. 
- Meghatározott helyszíneken a Manók által feltett kérdésekre helyesen válaszolva pecsétet kapsz az útleveledbe. 
- A séta végén, ha megszerzed mind a négy pecsétet, akkor bemehetsz a Mikuláshoz, akitől megkapod a várva várt ajándékot.

Hogyan vehetsz részt a programon?
A kaland feltétele egy előzetes regisztráció a honlapunkon ide kattintva, amelyet 2022. december 1-ig van lehetőséged megtenni. A megszokott belépőjegyen felül, az útlevél és a mikuláscsomag díja 2.000 Ft.

A séta az állatkert területén térköves és zúzalékos erdei úton halad. A program teljesítése kb. 1-1,5 órát vesz igénybe (kb. 1000 m). A jegypénztár 15 órakor zár, az állatkert 16 óráig van nyitva, ezt kérjük, vegyétek figyelembe a programon való részvétel során.

Magyar Állatkertek Szövetsége Species360: Global information serving conservation Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program  Európai Regionális Fejlesztési Alap  Miskolc Megyei Jogú Város Miskolc Holding Zrt.Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.