A Miskolci Állatkert és Kultúrpark a Miskolc Csoport tagja

Miskolci Állatkert

Miskolc Zoo a facebookon Miskolc Zoo a twitteren Miskolc Zoo az instagramon Miskolc Zoo a youtube-on Miskolc Zoo a tiktokon

Vásárold meg jegyed online, sorban állás nélkül

2023-08-14

Elindult az online jegyértékesítés a Miskolci Állatkertben. Honlapunkon keresztül most már akár otthonról vagy az állatkert felé utazva is meg lehet váltani a jegyeket, amelyek a vásárlástól számított 365 napon belül használhatóak fel. Ezzel is szeretnénk a látogatók komfortérzetét javítani, hiszen egy-egy forgalmas napon így elkerülhető a pénztárnál a sorban állás. Ezért augusztus 20-án az állatkert születésnapján, vagy augusztus 25-én az Állatkertek Éjszakáján is érdemes lehet online vásárolt jeggyel érkezni.

Az online jegyvásárlás mellett természetesen továbbra is meg lehet vásárolni a belépőjegyeket a hagyományos módon, az állatkert pénztárában is.

Néhány fontos információ:

Az online jegyvásárlás és a hozzá tartozó online fizetés az állatkert honlapján keresztül egy egyszerű folyamat, csak arra kell odafigyelni, hogy mindenki a megfelelő jegytípust vásárolja meg. A helyszínen ugyanis nincs lehetőség „különbözeti” jegy vásárlására, nem megfelelő jegytípus esetén új jegyet kell vásárolni online vagy a pénztárban. A tévesen vásárolt, fel nem használt jegy ára kérésre természetesen visszautalásra kerül.

Magyar Állatkertek Szövetsége Species360: Global information serving conservation Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program  Európai Regionális Fejlesztési Alap  Miskolc Megyei Jogú Város Miskolc Holding Zrt.Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.