A Miskolci Állatkert és Kultúrpark a Miskolc Csoport tagja

Miskolci Állatkert

Miskolc Zoo a facebookon Miskolc Zoo a twitteren Miskolc Zoo az instagramon Miskolc Zoo a youtube-on Miskolc Zoo a tiktokon

aktuális

Legújabb hír

Állatkertünk madártaván igyekszünk a hazai vizes élőhelyek madárvilágát bemutatni, éppen ezért fehér gólya, nyári lúd, tőkés réce és cigányréce is bemutatásra kerül itt – az egyetlen kivétel az eredetileg Ausztráliában honos sörényes lúd párunk. Az állományt igyekszünk folyamatosan bővíteni. Éppen ezért gyarapítottuk a közelmúltban a cigányrécék csapatát új egyedekkel.

Legújabb program

Medve, farkas, hiúz, vadmacska – hogy mi a közös bennük? Nem csak az, hogy nálunk, a Miskolci Állatkertben láthatók, de az is, hogy ezek a fajok mind itt élnek a közelünkben, a Bükk hegységben. Vajon ismerjük-e őket eléggé? Tudunk-e róluk hiteles információkat?

Magyar Állatkertek Szövetsége Species360: Global information serving conservation Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program  Európai Regionális Fejlesztési Alap  Miskolc Megyei Jogú Város Miskolc Holding Zrt.Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.