A Miskolci Állatkert és Kultúrpark a Miskolc Csoport tagja

Miskolci Állatkert

Miskolc Zoo a facebookon Miskolc Zoo a twitteren Miskolc Zoo az instagramon Miskolc Zoo a youtube-on Miskolc Zoo a tiktokon

aktuális

Legújabb hír

Habár az időjárás március 15-én nem igazán kedvezett az állatkertlátogatásnak, azért így is voltak, akik csak azért keresték fel állatkertünket, hogy segítsenek nekünk abban, hogy a január 25-én született perzsa leopárd kölykünknek nevet találjunk. A leadott szavazatok több mint fele alapján állatkertünk legifjabb leopárdját mától Raminnak hívjuk.

Legújabb program

Csak néhány különleges alkalom van egy évben, amikor az állatkert szerelmesei sötétedés után is bent maradhatnak az állatkertben. 2022. október 31-én, hétfőn 17 és 21 óra között a Miskolci Állatkert 9. alkalommal várja Halloween Est programjára látogatóit.

Magyar Állatkertek Szövetsége Species360: Global information serving conservation Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program  Európai Regionális Fejlesztési Alap  Miskolc Megyei Jogú Város Miskolc Holding Zrt.Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.